FYSIK-KEMI-TJEK

Nyheder

23. oktober 2016

I efterårsferien er der sket en udskiftning i de aktuelle opgaver, og opgaven om efterår er fundet frem. Med de mørke aftener er der nu gode muligheder for at kigge stjerner, og opgaven om eftterårets stjernehimmel ligger nu også i gruppen med aktuelle opgaver.
Opgaven om OLer flyttet til  gruppen "På tværs af faglige emner".


 

4. oktober 2016

Der er nu igen adgang til alle web-stederne efter en midlertidig lukning i en times tid, hvor vi blev informeret af vores datacenter om at der foregik et Internet angreb, så  de var nødt til midlertidigt at lukke for adgangen til flere servere inkl. vores.
Vi beklager de gener, det har medført.


 

12. august 2016

Vi har taget hul på endnu et skoleår med Fysik-Kemi-Tjek. I løbet af sommerferien er flere af opgavesættene blevet gennemgået og opdateret, og der er tilføjet nye opgavesæt.

i gruppen med opgaver til de  fællesfaglige fokusområder er der nu både trænings- og testopgaver til alle de 6 emner.

I gruppen med aktuelle opgaver er der ligesom tidliger år et sæt med opgaver med tilknytning til skolestart samt et sæt om sommerOL.
Nye opgavesæt og sæt med væsentlige ændringer er markeret med stjerner.
 

25. juli 2016

Der er lukket for adgangen for skoleåret 15/16, og vi håber, at alle nyder ferien.

Brugere og statistikker fra 15/16 er slettet, og vi er i gang med en gennemgang og opdatering af opgaverne, og der gøres klar til at oprette abonnementer for 16/17.
Vi forventer at sende mails med link til aktivering af de nye abonnementer sidst i juli.

 

27. maj 2016

Nuværende brugere får 10% rabat på skoleabonnementer for 16/17 ved bestilling før d. 15. juni.
Alle abonnementer udløber pr. 1. juli, men mange skoler har allerede sikret sig rabatten ved at markere automatisk fornyelse. De vil modtage faktua om ca. 14 dage.
Der er også sendt mails om fornyelse til kontaktpersoner på skoler, som endnu ikke har bestilt.

 

21. april 2016


"På motorvejen" er en ny træningsopgave, som i indhold, opsætning og omfang svarer til den digitale afgangsprøve i fysik/kemi.

Som træningsopgave har eleverne fri adgang til opgaven, og de kan få rettet og arbejde videre med opgaverne til alt er rigtigt, så det er en god mulighed for at forberede sig til prøven.
 

9. marts 2016


I forbindelse med den nye landbrugspakke har der været meget fokus på kvælstof, derfor er der tilføjet nyt aktuelt opgavesæt om om det.
Hvis man vil arbejde lidt grundigere med emnet, er der også både en trænings- og en testopgave om gødningssalte i gruppen "Stoffer i hverdagen"

 

24. februar 2016


I gruppen "Stoffer i hverdagen" er der tilføjet nye opgavesæt om plast. Der er 3 træningsopgaver af forskellig sværhedsgrad og en testopgave.

Opgaverne handler om plasts egenskaber, fremstilling af plast, affaldsplast og plast i naturen, bl..a. mikroplast og plastic-øer.

 

26. januar 2016


Der er oprettet en ny opgavegruppe med titlen "Fællesfaglige fokusområder" både i Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek. I første omgang er der en træningsopgave og en tilsvarende testopgave, som dækker bredt inden for området "Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget"
Samtidig er der tilføjet et nyt tag "1.fællesfaglige fokus", som bruges både på disse opgaver og på opgaver i andre grupper, så man let kan få overblik over opgaver, som kan være relevante for arbejdet med dette stof.

Selvom der skal arbejdes fællesfagligt med stoffer, har vi valgt ikke at lave en fælles opgave for alle 3 fag. Det er 3 forskellige opgavesæt, så hver faglærer kan repetere og teste inden for sit fag.

 

19. januar 2016


Der er tilføjet en ny funktion på opgavesiderne som gør det lettere at bruge de opgaveopdelte opgavesæt på iPads/tablets. 

I stedet for at bruge de små faneblade med tal over opgaverne kan man nu swipe frem og tilbage mellem de enkelte opgavesider på touch-skærme ved at stryge med en finger over skærmen inde i opgavefeltet mod højre eller venstre for at skifte frem eller tilbage mellem opgaverne.


 
Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2021
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2021 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.