FYSIK-KEMI-TJEK

Nyheder

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

24. juni 2024

Skoleåret er ved at være slut, og pr. 1. juli lukkes for adgangen til TJEK-webstederne.

Nuværende brugere skal være opmærksomme på, at alle statistikker for 23-24 slettes, så der vil ikke være adgang til dem i det nye skoleår. Man kan downloade testresultater via link nederst på siden med testresultater.

Mange skoler har allerede fornyet deres abonnementer for næste skoleår. Skoler, som endnu ikke har bestilt for 24-25, kan fortsat bestille, så abonnementerne kan være klar til brug fra skolestart. Vi er klar til at tage mod bestillinger i hele ferien. Der kan bestilles her: https://tjek.net/bestil-skole

Som sædvanlig bruger vi ferien til gennemgang og opdatering af opgaverne. Det betyder bl.a. at der fra august vil være flere opgavesæt i det nye layout med oplæsningsfunktion.

Vi arbejder på opdateringer helt frem til skolestarten, men vi forventer at give adgang for lærere midt i juli. Der sendes mails med aktiveringslink til vores kontakter, når vi er klar til det.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

3. januar 2024

Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Det var dejligt at se juleopgaverne blive flittigt brugt i december. Nu er de i de fleste fag erstattet af et sæt nytårsopgaver. Det gælder også https://mini.tjek.net, en lille opgavesamling til indskolingen og https://dansk.tjek.net/, begge med fri adgang til opgaverne,

I Geografi-Tjek er der tilføjet 2 nye aktuelle sæt om stormen Pia og Mærsk-containere og vulkanudbrud på Island. I Biologi-Tjek er der et nyt sæt om dyreudtryk i gruppen, Almen biologi. I Matematik-, Fysik-Kemi- og Natur-Teknologi-Tjek er der et aktuelt sæt om året der gik.

En gul stjerne markerer de nye opgavesæt. De kan også let findes under linket "Nye/Opdaterede" på opgavesiden. En blå højtaler markerer, at der er indbygget oplæsningsfunktion i opgavesættet. Det gælder selvfølgelig alle de nye sæt.

1. december 2023

Vi har taget hul på december med tradition for lidt ekstra hygge. Det kan selvfølgelig også ses på TJEK, hvor der nu er fundet juleopgaver frem. Opgaverne har selvfølgelig et fagligt indhold, men alle med tilknytning til julen.

Den første sne er også faldet, netop som efterårsopgaverne er byttet ud med vinteropgaver, så der er gode muligheder for at finde passende aktuelle opgaver, fx til ekstraopgaver og vikartimer.

Vi håber, opgaverne vil blive flittigt brugt.

5. august 2023

Vi er klar til endnu en skolestart med Tjek. Sommerens opgaveopdateringer er først og fremmest opdateringer til det nye layout med oplæsningsfunktion, og samtidig er indholdet gennemgået og opdateret. I opgavelisten er opgaver i dette layout markeret med en lille blå højtaler, og en gul stjerne markerer, at indholdet er ændret/opdateret.

I gruppen med aktuelle opgaver er der som sædvanlig et eller flere sæt med fagligt indhold med tilknytning til årstiden eller en aktuel situation eller begivenhed. De kan fx bruges som introduktion til Tjek, men er også altid velegnede som ekstraopgaver eller vikaropgave.

Lærere har allerede et par uger haft mulighed for at få adgang, og fra d. 7-8 åbnes der også for elever. Vær dog opmærksom på, at brugere med abonnement for skoleåret 23/24 først har adgang, når skolens kontaktperson har aktiveret abonnementet og oprettet lærere og hold. Der er sendt mails med aktiveringslinks til vores kontaktpersoner for alle betalte abonnementer for 23-24.

Abonnementer fra 22/23 fortsætter ikke automatisk i 23/24. Hvis din skole endnu ikke har fornyet abonnementet, kan der bestilles her. https://tjek.net/bestil-skole.

6. juli 2023

Det er ferietid, og det betyder, at der er lukket for adgangen til Tjek-webstederne.

Mange skoler har allerede før ferien fornyet deres abonnementer for næste skoleår. Har man ikke fået bestilt for 23-24, kan det selvfølgelig stadig nås. Vi er klar til at tage mod bestillinger i hele ferien, så Tjek kan være klar til brug fra skoleårets start. Der kan bestilles her: https://tjek.net/bestil-skole

Ligesom tidligere år bruger vi ferien til gennemgang og opdatering af opgaver. Det sker helt frem til skolestarten i august, men vi forventer at være klar til at give adgang til lærere fra midten af juli, når alle data fra 22-23 er slettet, og der er gjort klar til aktivering af abonnementer for det nye skoleår. Der sendes mails med aktiveringslinks til vores kontaktpersoner, når vi er klar til det.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du fremover får nyhederne direkte som mail, så du altid kan være opdateret om sidste nyt uden at skulle tjekke på web-stederne. Tilmeld her

11. juni 2023

Aktuelle opgaver

Det er blevet sommer med sol, varme og tørke, og i Tjek er sommeropgaverne selvfølgelig fundet frem i grupperne med aktuelle opgaver. I de fleste fag er der bl.a. opgaver om Sankt Hans, og i nogle fag desuden superaktuelle opgaver om tørken, som måske kan betyde aflyste Sankt Hans bål. De aktuelle opgaver har som sædvanlig et fagligt indhold med tilknytning til en aktuel situation eller begivenhed, og de er velegnede som ekstraopgaver eller vikaropgaver de sidste uger før sommerferien.

Fornyelse af abonnementer

Der er tidligere sendt mails til kontaktpersoner om fornyelse, og det er ved at være allersidste chance for fornyelse med 10% genbestillingsrabat. Mange har allerede bestilt, og der er snart fakturaer på vej til de mange som har automatisk fornyelse af abonnementer.

Nyhedsbrev

Som noget nyt er der nu mulighed for at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så man fremover får nyhederne direkte som mail, så man altid kan være opdateret om sidste nyt uden at skulle tjekke på web-stederne. Tilmeld her

26. april 2023

Matematik-Tjek dækker nu 1. – 9. klasse

Vi har udvidet Matematik-Tjek med endnu flere opgavesæt, så det nu dækker hele forløbet fra 1. til 9. klasse. For overskuelighedens skyld er opgaverne opdelt i 3 områder, 1.–3. klasse, 4.–6. klasse og 7.–9. klasse. I hvert område er opgaverne opdelt i de samme grupper, som er brugt i 7.–9. klasse. Ved login kommer man til opgavesiden for 7.-9. klasse, altså den samme side som tidligere, men øverst på siden er der nu mulighed for at skifte til 1.-3. eller 4.-6. klasse.

Opret ubegrænset antal klasser

Alle nuværende brugere har selvfølgelig adgang til alle opgaverne, men for at give bedre mulighed for at afprøve Matematik-Tjek i de mindre klasser har vi ind til sommerferien udvidet eksisterende abonnementer, så der kan oprettes et ubegrænset antal klasser. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af denne mulighed for at afprøve de mange nye opgavesæt.

19. marts 2023


Opgavelisten er opdateret, så der i  gruppen med aktuelle opgaver nu er skiftet til forårsopgaver i stedet for vinteropgaver.

Samtidig er påskeopgaverne også fundet frem.

28. februar 2023


De sidste næatter har der været usædvanlig gode muligheder for at se flot nordlys mange steder i Danmark.

Der er udgivet et lille nyt opgavesæt om fænomenet i gruppen med aktuelle opgaver.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.