FYSIK-KEMI-TJEK

Nyheder

4. juli 2008

 Det er blevet ferietid, og efter et travlt forår med mange nye brugere og flittig brug af opgaverne er der nu kun ganske få besøgende på web-stedet.
Alle statistikker for 07/08 er slettet, og tidligere brugere har ikke længere adgang til systemet. Skoler, der er registreret som brugere i 08/09, kan dog allerede nu få adgang til opgaver og klasselister. Disse skolers kontaktpersoner har modtaget en e-mail om oprettelse/overførsel til det nye skoleår, og når det er sket, har både lærere og tidligere oprettede elever adgang.
Vi bruger sommerferien til en opdatering af systemet og en gennemgang af opgaverne, så brugere skal være opmærksomme på, at der indtil skolestarten kan ske ændringer i opgaverne.
Vi ønsker alle en rigtig god ferie.

19. maj 2008

 
Der er i øjeblikket meget stor interesse for opgaverne, både i Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek.
Vi har haft travlt med bestillinger, både fornyelse af nuværende skole-abonnementer og nye skoler, som ønsker at bruge opgaverne til repetition før afgangsprøverne, og  vi glæder os over at se, at opgaverne også bliver flittigt brugt. Alene i maj har der nu været 23.214 besøgende, og der er besvaret ialt 60.693 opgavesæt.

Ud over prøveforberedelse i 9. klasse og almindelig træning og repetition af gennemgået stof er opgavesættene også en god hjælp i forbindelse med fx karaktergivning, elevplaner og skole-hjem-samtaler. I Fysik-kemi-Tjek er der i øjeblikket nye testopgaver på vej med titlen, Test på tværs 7. - 8. kl. De to første er udgivet, og der er foreløbig planlagt to sæt mere med stigende sværhedsgrad og antal emner.

14. april 2008

logo-tjek.jpg Der er lige nu stor aktivitet på de 3 web-steder, Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek, ca. 1100 besøgende på en almindelig skoledag, så opgaverne bruges flittigt her de sidste uger før afgangsprøverne.

Samtidig med afslutningen af dette skoleår begynder planlægningen af det næste, og på web-stederne er vi nu klar til at tage mod bestillinger for 08-09.

Nye brugere kan stadig nå at bruge opgaverne i dette skoleår, og vi tilbyder nu 50% rabat på indeværende skoleår ved samtidig bestilling og betaling af 08-09.

Nuværende brugere tilbydes 10% rabat på 08-09 ved fornyelse af abonnementet senest d. 15. juni via link i lærermenuen.

Mere om Fysik-Kemi-Tjek-priser og bestilling. Klik her

24. marts 2008

sne08.jpgDet blev vinter med sne og kulde i påskeferien.
Vi har derfor fundet to tidligere opgavesæt frem igen, nemlig Sne og Sne- og isglatte veje. De findes i gruppen,Netop nu, med aktuelle opgaver, og man kan se enkelte af opgaverne i eksempellisten, som ikke kræver log-in

4. marts 2008

Der er kommet 3 nye sæt testopgaver i gruppen, Stoffer i hverdagen. Opgaverne dækker 3kylling.jpg forskellige emner inden for organisk kemi, sæbe, alkohol og mad.

Ligesom de tidligere år er der på denne årstid et sæt påskeopgaver i gruppen med aktuelle opgaver. Det er i år et helt nyt sæt med 8 små træk-slip-opgaver.

18. februar 2008

Som aktuelle opgavesæt har vi de sidste uger haft et sæt om skiferie og et sæt om vinterens stjernehimmel.

måneformørkelse1.jpgEn af opgaverne i sættet, Vinterens stjernehimmel, handler om måneformørkelsen, der kan opleves  d. 21. februar kl. 4 om morgenen.
Det lille opgavesæt, Måneformørkelse, i  gruppen, Jorden og universet er jo også aktuelt lige nu, og det vil i et par uger også være at finde på listen med eksempler, der ikke kræver log-in.

Man kan læse om formørkelsen og se et billede om forløbet på Planetariets hjemmeside: http://www.tycho.dk/article/view/4795/1/32

Det sidste nye opgavesæt i gruppen, Netop nu, handler om ildkugler, et andet fænomen på nattehimlen, som mange mennesker har oplevet inden for de sidste uger.

Dette fænomen kan man også læse om på Planetariets hjemmeside:
http://www.tycho.dk/article/view/4800/

10. januar 2008

Vi startede desværre 2008 med et nedbrud af vores server, og derfor har den  tidligere nyhedsblog ikke fungeret de sidste dage. I stedet for at starte en ny blog, har vi  valgt en ny form til disse korte nyheder, så de nu indgår som en side på selve web-stedet, og som en start er her indsat nogle af de tidligere nyheder. 

rss.gifLigesom tidligere kan man holde sig orienteret om nyt indhold i nyhederne via vores RSS-feed (Klik på det lille orange ikon øverst på siden)

7. januar 2008

Pga servernedbruddet var der ikke var adgang til systemet i weekenden d. 5. - 6. januar. Takket være jævnlig backup af hele systemet har vi kun mistet ganske få data. Det drejer sig om evt. elevoprettelser, som er lavet om lørdagen.  Disse elever findes ikke i systemet og skal oprettes igen. Vi beklager evt. problemer i denne forbindelse.

17. december 2007

stjerne.jpg  Som en lille fornyelse i systemet markeres nye og opdaterede opgavesæt nu med en lille stjerne efter titlen i opgavelisterne, så man hurtigt kan orieJUL.jpgntere sig. 
Lige nu er juleopgaverne således markeret med stjerner 

Som de tidligere år har juleopgaverne været populære i december.
Det gælder både Fysik-kemi-Tjek og de to nye web-steder, Geografi- og Biologi-Tjek, hvor de første skoler nu er i gang med at bruge systemet.


6. december 2007

    logo-geo.jpg   www.geografi-tjek.dk          logo-bio.jpg   www.biologi-tjek.dk      

Vi åbner nu for salg af abonnementer til vores to nye web-steder, Geografi-Tjek og Biologi-Tjek. Vi tilbyder abonnement for resten af dette skoleår til priser fra 195 kr. og der er nu adgang til prislister og bestillingsformularer på web-stederne.

De nye web-steder svarer i opbygning og fagligt niveau til Fysik-Kemi-Tjek, som nu bruges af mange skoler på 3. år, og har givet anledning til en del henvendelser om tilsvarende materialer til geografi og biologi. Vi har det sidste halve år arbejdet med udformning af opgaver og opbygning af web-steder og er altså nu klar til at tegne de første abonnementer.

På de to web-steder kan man læse mere om indholdet og afprøve nogle opgaveeksempler.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2020
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2020 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.