FYSIK-KEMI-TJEK

Skolestart

12. august 2008

Vi er klar til skolestart efter at have brugt ferien til en gennemgang og opdatering af systemet og opgaverne.

Layoutet er blevet lidt anderledes i de opgaveopdelte sæt, hvor opgavenumrene nu står på en række faneblade øverst på siden og i direkte sammenhæng med den åbne opgave, så det giver bedre overblik over, hvor i sættet man befinder sig.

Efter ønske fra flere brugere er det nu blevet muligt at importere elevlister fra et af de andre web-steder, Geografi-Tjek og Biologi-Tjek.

Allerede i foråret kom der en ny funktion i systemet, som gør det let at downloade statistikker til et Excel regneark. Det sker ved hjælp af et lille ikon nederst på statistiksiderne. Samtidig blev det muligt at slette testresultater enten for enkelte elever eller et helt hold, så en test nu kan bruges flere gange inden for det samme skoleår.

Ændringer i opgaverne er først og fremmest sket i testopgaver, hvor flere af de ældste sæt har fået en ny opsætning samtidig med, at der er kommet flere sæt inden for de mest brugte emner, fx syrer-baser, elektricitet og magnetisme.
Der er også enkelte nye sæt i træningsopgaverne, og her er den tidligere gruppe, Stof og stofopbygning for overskuelighedens skyld blevet delt i to: Atomer, molekyler og ioner og Kemi, stoffer og formler.
Stjernerne, som markerer nye og opdaterede sæt, giver overblik over ændringerne, og på http://www.fysik-kemi-tjek.dk/jhkode/nye-tests-rss.asp. kan man løbende holde sig orienteret om nye opgaver via vores RSS-feed.

Enkelte testopgaver, som ikke blev brugt ret meget, er fjernet. Det er sæt, som dækkede flere faglige områder med et fælles overordnet emne, fx På motorvejen. Efter en gennemgang og evt. revidering  vil disse sæt komme på listen med træningsopgaver, således er sættet, Stranden, lige føjet til gruppen, Netop nu.

Skolestarten betyder, at der nu ikke foretages flere ændringer i de eksisterende sæt, men ligesom tidligere år vil der i årets løb blive suppleret med nye opgaver, bl.a. i gruppen, Netop nu, hvor opgaverne jævnligt udskiftes. I august er der fx et sæt om skolestart.

Del dette

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2021
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2021 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.