FYSIK-KEMI-TJEK

Skolestart

12. august 2007

Vi har brugt skoleferien til en gennemgang og opdatering af systemet og opgaverne, og vi er nu helt klar til skolestarten. Gamle statistikker er slettet, og nye og tidligere brugere er i gang med at oprette hold for dette skoleår.

 
net.pngVi er i JH Software i gang med at migrere alle vores web-steder og softwareprodukter (se
www.jhsoftware.dk ) til Microsofts seneste programmeringsplatform kaldet .NET (udtales ”dot net”).

Her i sommerferien er test-afviklings-koden samt forskellige baggrundssystemer i Fysik-Kemi-Tjek således blevet migreret til .NET. Dette giver ikke umiddelbart nogen synlige ændringer for brugerne, men det gør systemet hurtigere under spidsbelastning, og giver os en masse spændende nye muligheder for at videreudvikle systemet på sigt.

 

Der er til gengæld en del synlige ændringer i opgaverne, hvor der nu er flere muligheder for at variere opsætningen. Det udnyttes især i de nye træk/slip-opgaver, hvor vi desuden har forsøgt at begrænse læsestoffet mest muligt.

I sommerens løb er der kommet en del nye opgavesæt til, både trænings- og testopgaver, og nogle af de ældste opgaver er erstattet med nye med ny opsætning og udskiftning af nogle spørgsmål. Flest fornyelser er der i gruppen, Energi, hvor der nu lægges mere vægt på energiformer og -omsætninger.    skole-start.jpg
I vores RSS-feed,
http://www.fysik-kemi-tjek.dk/jhkode/nye-tests-rss.asp, kan man få et hurtigt overblik over de nye opgaver.

Skolestarten betyder, at der nu ikke foretages flere ændringer i de eksisterende opgaver, men ligesom de tidligere år vil der i årets løb blive suppleret med nye opgavesæt, først og fremmest i gruppen, Netop nu, hvor opgaverne jævnligt udskiftes, så der altid vil være et eller flere aktuelle sæt. Det sidste nye sæt handler om skolestart.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.